Mijn eerste maand als zelfstandige

Bijgewerkt: 18 jan 2020


Zes september. Mijn laatste werkdag als managementassistent bij Deloitte en ook een maand voor de opening van de winkel in Leuven. De to-do lijst was minstens een boek lang. Er moest nog zoveel gebeuren voor de inrichting van de winkel, de administratie, de productie… Een winkel openen zonder producten was geen optie.


De week van de opening was de to-do lijst bijlange na nog niet afgerond. Het belangrijkste was dat de winkel open kon en dat dit op een goede manier kon. Ik verplaatste de productie van verschillende dingen naar een moment na de opening. Zenuwen had ik niet, tot vrijdagochtend (4 oktober). Ik had positieve zenuwen, kriebels, zoals een kind dat voor het eerst verliefd is. De realisatie dat ik eindelijk kon doen wat ik al jaren wou en dat ik diezelfde dag met de belangrijkste personen in mijn leven kon delen, was geweldig.

Het openingsweekend was super. Ik zou het elk weekend opnieuw doen, als het kon! Vrijdag was de pre-opening voor vrienden en familie. En dan zaterdag D-day, de officiële opening van de winkel.Onder het motto van ‘liever falen dan het gewoon niet te weten’, sprong ik van bijberoep naar hoofdberoep. De eerste maand is voorbijgevlogen. Vrienden, familie en oude klanten kwamen langs en ook nieuwe klanten ontdekten ons. Met veel complimenten, bestellingen en verkopen en toch ook best wel een beetje trots, kan ik zeggen dat ik blij ben met het resultaat van 1 maand SOFIE-STICATED x ASIBYISA.


Of ik spijt heb van de sprong genomen te hebben? Helemaal niet! De realisatie dat ik de juiste beslissing genomen heb, kwam meteen na het openingsweekend. Dagen tot 22u zullen nog wel even op de planning staan, maar met enorm veel plezier! Ik zou niets liever willen dan blijven doen wat ik nu doe. Ik geniet van elk moment, van de weg naar datgene wat ik wil bereiken en ik kan niet wachten om mezelf te zien groeien en jullie SOFIE-STICATED te maken.102 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
#SOFIESTICATED

+32 473 77 00 80

info@sofie-sticated.be

NEVER MISS AN UPDATE!