Freelancer storytelling – content creatie – communicatie – organisatietalent aka mijn rechterhand


SOFIE-STICATED is een merk met handgemaakte lederen handtassen en andere accessoires.


SOFIE-STICATED is slow-fashion en dus ook duurzaam. Om zo duurzaam mogelijk te zijn is er geen sprake van massaproductie en wordt slechts een klein aanbod geproduceerd. Ontwerpen gebeurt niet via de vaste routine (winter- / zomercollectie) van de modewereld. Wel brengt SOFIE-STICATED tijdloze ontwerpen op de markt die niet seizoensgebonden zijn.


Jawel, het zal niet langer een one-woman show zijn bij SOFIE-STICATED want ik ben op zoek naar een rechterhand!


Ben jij een creatieve ziel met een groot organisatietalent? Kan je niet heel de dag stilzitten en werk je graag al je ideeën uit? Hou je van duurzame (handmade) mode? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven! Je krijgt de kans om een startend modebedrijf mee te laten groeien en bekendheid te krijgen bij de juiste doelgroep. Het takenpakket is zeer gevarieerd waardoor je van verschillende markten thuis moet zijn.

Profiel

 Kennis van Photoshop en Illustrator

 Op de hoogte van de nieuwste (mode)trends

 Passie voor mode

 Ervaring in de creatieve sector

 Initiatiefnemer

 Ondernemend

 Kan probleemoplossend denken

 Durft buiten de lijnen te kleuren

 Kennis van social media

 Nauwkeurig

 Talen: Nederlands en Engels. Frans is een meerwaarde

Ik zoek iemand die mee wilt werken aan de groei van

SOFIE-STICATED alsof het zijn/ haar eigen baby is. Daarom is het belangrijk dat je stijl en visie matcht met die van SOFIE-STICATED. En wat is die stijl hoor ik je nu al vragen? Wel, directe communicatie die toch authentiek is met de nodige humor.

Takenpakket

 Algemene marketing (social media, website)

 Leuke acties bedenken/ uitwerken

 Brainstormen over leuke events & de organisatie ervan

 Fotoshoots: bedenken van concept & organisatie

 Persberichten schrijven

 Packaging

 NOG VELE MEER LEUKE DINGEN

 

Alles in lijn met de huisstijl van SOFIE-STICATED.

 

Aanbod

In deze functie krijg je een grote creatieve vrijheid en mag je mee nadenken over de vormgeving van het merk. Je zal ongeveer 10 uur per week werken, afhankelijk van de workload. Als rechterhand mag je van thuis werken, maar word je op tijd en stond ook verwacht om naar Leuven of Antwerpen te komen.

Je komt terecht in een jong en leuk team en bovendien is er goede koffie (& soms ook wel eens lekkere taartjes)! Zoals ik al eerder zei, humor is belangrijk ;).

Er staan grote veranderingen voor de deur van SOFIE-STICATED die ook verschillende nieuwe uitdagingen met zich meebrengen. Deze ga ik graag aan met wat extra hulp. Voel jij aangesproken tot bovenstaand profiel?

 

Stuur dan een mail naar info@sofie-sticated.be met je CV en motivatie en dan contacteer ik je om vele meer inhoudelijke informatie te geven.

sofie-logo-pos.png